Янукович звинуватив опонентів, що серед них є хворі

Середа, 14 березня 2007, 09:48

Прем'єр Віктор Янукович заявляє, що народ втомився від політичної боротьби та виборів.

Відкриваючи в середу засідання Кабміну, Янукович розповів про свої враження від спілкування з простими людьми у Рівненській області, яку він відвідував напередодні.

"Про що мене просили? "Ми вдячні, що буде зростання зарплат і пенсій." Але вони кажуть: "Нас хвилює одне – щоб в країні був спокій, стабільність. Нас не цікавлять ніякі вибори", - розповів Янукович.

Він додав, що його запитували про наявність підстав для дострокових виборів.

"Я їм відповів – безумовно, законних підстав для цього немає. Невелика купка амбіційних політиків не вдоволена результатами виборів, які відбулися рік тому, і не хочуть чекати до 2011 року", - зазначив прем’єр.

Протягом засідання Янукович звернувся до міністра юстиції Олександра Лавриновича з питанням, який відсоток населення України є членами партій.

Лавринович відповів, що вони не проводили спеціального дослідження, але може оцінити їхню кількість в 1,5%, а віце-прем'єр Дмитро Табачник уточнив, що ця цифра складає близько 2%.

"Два відсотки... А скільки з цих двох відсотків хворих чи політиканів, які не дають спокою всій державі?" – сказав Янукович уточнивши, що це питання йому ставлять люди.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування