Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" бережуть бютівців від гріха

Середа, 14 березня 2007, 12:27

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що у четвер БЮТ повернеться до сесійної зали під час розгляду змін до бюджету щодо підвищення соціальних виплат.

"Ми завтра будемо брати участь в обговоренні цього питання і голосувати, якщо воно буде поставлене на голосування", - сказав він журналістам.

Турчинов наголосив, що попри відсутність у залі опозиціонери планують кожен раз повертатися до неї під час розгляду важливих питань.

Коментуючи ситуацію, коли Партія регіонів зненацька заблокувала трибуну перед розглядом закону щодо тарифів на ЖКП, а в залі були присутні лише кілька бютівців, він сказав:

"Вони боялися, що ми з Бондар захопимо президію і трибуну. Зверніть увагу, вони не випускають навіть своє керівництво по потребах, стільці стоять, підперті до дверей. Вони мають можливість залишати зал лише під час перерви, мабуть, цей переляк не скоро мине".

У той же час член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл, коментуючи ситуацію, що склалася, сказав, що в такий спосіб представники більшості намагалися вберегти опозиціонерів від спокуси захопити трибуну.

"Спокуса – це гріх, але той, хто допомагає позбутися зайвої спокуси, автоматично робить добру справу, тому що вберіг когось від гріха", - пояснив депутат.

Чорновіл вважає, що опозиціонери виявилися заручниками ситуації і "кажуть, що стоять до кінця, але всі розуміють, що кінець може бути не славний".

"І тому зараз всі думають хаотично, як повернутися до зали, з меншою ганьбою, і друге – як це пояснити Юлії Тимошенко", - вважає він.

Депутат констатував, що у четвер під час розгляду змін до бюджету у опозиціонерів є шанс повернутися з гідністю і "спробувати навіть зробити вигляд, що це робиться завдяки їм".

"Бо чим довше протримаються, тим з більш похнюпленою головою доведеться повертатися", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування