Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич помітив, що з президента роблять повний нуль

Середа, 14 березня 2007, 13:56

Представник президента в парламенті Роман Зварич заявляє про те, що антикризова коаліція намагається звести повноваження глави держави і його конституційну роль до нуля.

"Нині в діях "антикризовиків" прослідковується чітка тенденція, яка спрямована на те, щоб звести до нуля повноваження президента та його конституційну роль", - сказав він, коментуючи вимогу опозиційних фракцій припинити руйнування основ державності та системи влади в країні.

"Об'єднана опозиція вимагає зняти з розгляду Верховної Ради законопроекти, які спрямовані на руйнування системи державної влади, зовнішньої та внутрішньої політики, а також системи оборони й державної безпеки", - наголосив Зварич.

"Цими законодавчими ініціативами "антикризовики" перешкоджають главі держави реалізовувати свої конституційні повноваження", - цитує його слова прес-служба "Нашої України".

За словами Зварича, є ціла низка "регіональних" законопроектів, які "Наша Україна" і БЮТ вимагають зняти з розгляду, наприклад, про президента, про засади зовнішньої і внутрішньої політики, зміни до законів про РНБО та про Конституційний Суд.

"У своїй заяві об'єднана опозиція закликала "антикризовиків" виконувати всі укази президента, якими у відповідності з Конституцією зупинено дію актів Кабінету міністрів, у тому числі й з кадрових питань", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування