Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко хоче, щоб цього разу кефіром Левченка облив Янукович?

Середа, 14 березня 2007, 14:07

Віце-спікер Микола Томенко вимагає від прем’єра Віктора Януковича виключення з лав Партії регіонів секретаря Донецької міськради Миколу Левченка за антиукраїнські висловлювання.

"Якщо прем’єр та інші чільники Партії регіонів здатні керувати партією, то я сподіваюся, що цей чоловік (Левченко) буде виключений з її лав і відповідно не займатиме посаду секретаря міської ради Донецька", - сказав він журналістам у четвер.

Томенко додав, що звернувся до прем’єра, "як українець до українця" з відкритим листом, в якому висловив відповідне прохання.

При цьому віце-спікер вважає, що реакція на антиукраїнські висловлювання Левченка з боку "регіоналів" Тараса Чорновола та Ганни Герман була недостатньою і, "очевидно, сподобалася тому молодому хаму, який продовжує їздити Україною і розказувати про те, що української мови та культури не існує".

На репліку журналістів про те, що той вже "отримав літр кефіру на голову" після прес-конференції у Києві, Томенко відповів:

"Він повинен отримати відповідну реакцію від своїх партійних вождів і я не думаю, що на такі заяви треба, щоб реагували поодинокі люди чи ті, хто його пікетують".

"Якщо хтось думає, що це цирк, то для мене як для українця це хамство і приниження мене як українця, а не цирк", - додав він.

Як відомо, у вівторок Левченко, виходячи з приміщення одного з інформагентств у Києві, був облитий з голови до ніг кефіром.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування