Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко думає, що його замовили, бо в Кузьміна проблеми

Середа, 14 березня 2007, 15:12

Лідер Громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко категорично спростовує наявність у нього будь-якого громадянства, крім українського.

Про це йдеться в заяві Луценка, переданій "Українській правді".

"Я знаю, що в нашій країні, аби стати політиком, необхідно спочатку бути названим фашистом, злодієм, бандерівцем, громадянином Ізраїлю та агентом Москви. Ніяких змін в брудних технологіях влади не відбулося", - зазначає Луценко.

Єдина відмінність, за його словами, полягає в тому, що раніше цим займалися "приватні провокатори, а тепер ці функції виконує Генеральна прокуратура України".

"Я стверджую, що ГПУ не мала і не може мати жодних підтверджень мого подвійного громадянства. А брехлива заява Генпрокуратури опирається лише на запит народного депутата від фракції Партії регіонів, до якого прикладено факсовану фальшиву відповідь нібито МВС Ізраїлю", - зазначає лідер "Народної самооборони".

"Фальшивість цього "документу" видно неозброєним оком уже з помилки в англомовному написанні назви Міністерства внутрішніх справ Ізраїлю", - наголошує Луценко.

Лідер "Народної самооборони" бачить три основні причини "бурхливої діяльності" заступника генпрокурора пана Кузьміна.

"Перша – виконання політичного замовлення для дискредитації громадського діяча Луценка, який насмілився говорити народу правду про нинішню владу", - вважає він.

"Друга – такими заявами пан Кузьмин хоче відволікти увагу суспільства від тих справ, які він закрив останнім часом. А саме - він підтвердив, що Кравченко нібито стріляв собі у голову двічі. Зокрема він вважає, що пан Щербань, який згідно декларації заробив 20 тисяч гривень, а з банківських рахунків знято 240 мільйонів - є чесним громадянином... Так що всі ці маневри проти Луценка мають на меті відволікти увагу суспільства від справжніх розкрадачів держави і тих, хто мав би сидіти в тюрмі", - додає Луценко.

Третьою причиною лідер "Народної самооборони" вважає бунт серед старих професійних кадрів слідчого відділу Генпрокуратури, що загрожує пану Кузьміну.

"Професіонали ГПУ відмовляються працювати під керівництвом правового невігласа", - зазначає Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...