Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За тиждень Янукович відзвітує за рік

Середа, 14 березня 2007, 16:02

Наступного тижня буде проведене підсумкове засідання уряду за 2006 рік.

Про це президент Віктор Ющенко повідомив після зустрічі з прем’єром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом.

Президент також повідомив, що на цьому засіданні будуть сформовані задачі на 2007 рік.

"Ми скоріше на тому тижні проведемо підсумкове засідання уряду на 2006 рік і сформулюємо основні засади внутрішньої політики з ключових питань, з ключових галузевих питань на 2007 рік", - сказав він.

Крім того, Ющенко заявив, що засідання Ради нацбезпеки і оборони, яке було заплановане на середу, перенесене на наступний тиждень.

Він вибачився перед присутніми, які зібралися на поточне засідання РНБО за двогодинне запізнення, пояснюючи це тим, що зустріч з Морозом і Януковичем затягнулася.

Ющенко також повідомив, що вони з Морозом і Януковичем знайшли порозуміння щодо питань про зміни і доповнення до Держбюджету на 2007 рік, "як було погоджено в грудні (2006 року) під час ухвалення закону, де сторони дали обіцянку, що в перший квартал (2007 року) вони внесуть зміни, які передбачали збільшення мінімальної зарплати і пенсій".

"Ми домовилися, що аналогічний крок ми зробимо у квітні, липні і жовтні цього року. Щоб пенсіонери, громадяни відчували динаміку соціальних пріоритетів, які ми спільно будемо реалізовувати у 2007 році", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування