Ющенко, Янукович і Мороз зійшлися в унісоні

Середа, 14 березня 2007, 16:26

Президент Віктор Ющенко заявляє про досягнення порозуміння з прем'єр-міністром Віктором Януковичем та головою Верховної Ради Олександром Морозом.

Про це він сказав, підбиваючи підсумки зустрічі з Януковичем та Морозом у середу.

"Розмова була корисна. І Верховна Рада, і уряд, і президент виходять з однією цілі – якомога надійніше зафіксувати політичну стабільність в Україні", - заявив Ющенко.

За його словами, було домовлено про створення єдиної робочої комісії з питань вдосконалення системи влади та норм Конституції.

Ющенко пояснив, що комісія формулюватиме пропозиції, серед яких і зміни до Конституції, які вноситиме в парламент президент.

Також, за словами глави держави, було досягнуто домовленостей "про повернення до контролю реалізації положень Універсалу національної єдності".

Президент зазначив, що найближчим часом спеціальна комісія сформулює формат реалізації певних пунктів Універсалу, які потребують для своєї реалізації діяльності трьох гілок влади.

Ющенко повідомив, що під час зустрічей було домовлено про створення національної ради по стратегічному розвитку в Україні.

"Це орган, що буде опрацьовувати у стратегічному порядку завдання розвитку, включаючи європейську інтеграцію", - заявив він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування