Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лужков уже придумав, що скаже СБУ

Середа, 14 березня 2007, 16:33

Мер Москви Юрій Лужков на можливій зустрічі з представниками Служби безпеки і Міністерства закордонних справ України готовий підтвердити висловлення, яке він зробив під час візиту в Севастополь.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби мера Москви.

"Прес-служба мера й уряду Москви заявляє, що Лужков готовий зустрітися і провести бесіду з представниками цих відомств, щоб підтвердити висловлення, які він зробив у Криму в ході своєї останньої поїздки", - йдеться у повідомленні.

У ньому відзначається, що "мер Москви переконаний у своїй позиції, а також у тому, що його висловлення жодним чином не є втручанням у внутрішні справи України".

"Більш того, Лужков упевнений, що слова, сказані ним у Севастополі, відбивають думку переважної більшості росіян стосовно наслідків розвалу СРСР, зокрема щодо Криму і Севастополя, а також бажання москвичів надавати допомогу Чорноморському флотові", - відзначили у прес-службі.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України вивчила заяву мера Москви, зроблену ним у Севастополі, і прийшла до висновку, що його висловлення суперечать українській Конституції.

У зв'язку з цим, за словами прес-секретаря глави СБУ Марини Остапенко, є необхідність опитати Лужкова і "визначити заходи реагування".

Говорячи про санкції, що можуть бути передбачені на дії Лужкова, Остапенко сказала, що це може бути "закриття в'їзду на Україну або адміністративну відповідальність".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...