Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укрзалізниці" не дадуть просто так нажитися на Ахметові

Середа, 14 березня 2007, 16:59

Міністерство промислової політики має намір відстоювати інтереси підприємств гірничо-металургійного комплексу країни, не допускаючи непрозорого і необґрунтованого підвищення залізничних тарифів на вантажні перевезення.

Про це заявив перший заступник міністра промислової політики Дмитро Колесников на балансовій нараді в Дніпропетровську, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час, за його словами, Держадміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" не відмовилася від наміру збільшити вартість залізничних перевезень і на даний час розробляє черговий варіант такого підвищення.

За словами заступника голови асоціації гірничорудних підприємств "Укррудпром" Юрія Путрі, "Укрзалізниця" готує і спрямовує до Мінекономіки документ про підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення на внутрішньому ринку.

При цьому перший заступник міністра промполітики відзначив, що підвищення цін на вантажоперевезення так чи інакше відбудеться.

"Цей процес (підвищення тарифів) не зупинявся, але зараз він буде прозорим і зрозумілим нам", - сказав Колесников.

При цьому він додав, що після того, як "Укрзалізниця" підготує розрахунки про підвищення залізничних тарифів і направить їх до Мінпромполітики, міністерство збере представників підприємств і асоціацій галузі й обговорить з ними ситуацію з тарифами, що склалася.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування