Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко жаліється, що Ющенка не можна лишити і на півдня

Середа, 14 березня 2007, 20:33

Нові домовленості про порозуміння між президентом і антикризовою коаліцією є помилкою, оскільки остання не змінить своєї політики.

Так лідер БЮТ Юлія Тимошенко прокоментувала домовленості, досягнуті під час зустрічі президента Віктора Ющенка з прем'єр-міністром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом.

"Мені здається, що поки я на півдня з Києва поїхала, кримінальна влада знову Віктора Андрійовича якось сплутала в планах і спробувала знову його затягнути до дороги, яка не має кінця", - сказала Тимошенко в ефірі каналу "1+1", повідомляє її прес-служба.

Лідер БЮТ висловила переконання, що "ні уряд Януковича, ні більшість в парламенті не змінить своїх абсолютно антиукраїнських намірів, не змінить соціальної політики, і тому другий раз підписувати той самий Універсал – це практично наступати на граблі".

"А вносити знову Януковича в його прем'єрський кабінет, коли його вже народ майже виніс, - логіки в цьому немає", - наголосила Тимошенко.

Разом з тим, вона додала, що ще не бачила президента і не розмовляла з ним. "Думаю, тільки при персональній зустрічі ми зможемо зрозуміти, що це за події і як їх тлумачити", - додала вона.

На питання щодо подальшої долі союзу БЮТ, "Нашої України" і президента, Тимошенко відповіла: "Наші стратегічні плани щодо захисту України, щодо захисту людей є незмінними".

"І в якому б форматі ми це не робили – в коаліції з опозиційними силами, самостійно – ми будемо це робити. Оце є головне", - додала вона.

Лідер БЮТ нагадала, що опозиція запропонувала парламентській більшості 17 кроків виходу з кризової ситуації в країні: "Ми залишили зал для того, щоб дійсно звернути на це увагу, і я вважаю, що нам потрібно довести до завершення і примусити сьогодні владу виконати ці 17 пунктів".

Як відомо, у середу Тимошенко перебувала з робочою поїздкою у Житомирі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...