У Януковича думають, що Ющенко не підпише їхній проект по ЖКГ

Четвер, 15 березня 2007, 08:55

Віце-прем'єр Володимир Рибак вважає, що президент Віктор Ющенко не підпише законопрект про внесення змін у закон про житлово-комунальні послуги, ухвалений Верховною радою у вівторок.

"Думаю, не підпише, з огляду на заяви про те, що якщо в залі немає опозиції, виходить, усі прийняті парламентом закони потрібно ветувати", - сказав він в інтерв’ю газеті "Известия в Украине".

"Ми внесли зміни в закон, що дозволять узяти під контроль формування тарифів. Якщо вони не хочуть, щоб ця сфера контролювалася, це їхня особиста справа. Ми не звертаємо на цю уваги", - додав Рибак.

За його словами, більшість буде керуватися системою контролю над формуванням тарифів, що постановив постановою Кабмін.

"Чомусь опозиція мовчить про те, що у свій час вони заклали в 2006 році на ЖКГ 1,6 млрд. гривень, а ми заклали – 5,2 млрд. І вони ж хотіли просто так гроші давати, а я сказав, що більше такого не буде", - відзначив Рибак.

"Спочатку давайте проекти на ремонт котелень, тепломереж і водопроводів і коли відремонтуєте, одержите гроші. Я ні в Донецьку, ні тут бізнесом не займався. За кожну копійку можу відзвітувати", - підкреслив він.

Водночас, міністр із питань будівництва, архітектури і ЖКГ відзначив, що хоче "усю цю систему поміняти через закон", тому що "у нас один віце-прем'єр намагався просто так запустити територіально-адміністративну реформу, так його у своєму ж селі ледве не вбили".

Говорячи про внутрішній лад Партії регіонів, Рибак заявив, що "про зміну лідера й мови бути не може, тому що з його особистим рейтингом не можуть зрівнятися навіть обидва лідери опозиції разом узяті".

"Що стосується рейтингу партії, то він менший, ніж нам би хотілося... Тому зараз ми починаємо серйозну роботу над тим, щоб довести рейтинг Партії регіонів до рейтингу Віктора Януковича", - відзначив він.

У той же час, Рибак підкреслив, що Партія регіонів не боїться дострокових виборів і не збирається збільшувати прохідний бар'єр як її до цього "підштовхують".

"Ми на це не підемо, оскільки вважаємо, що всі партії мають право бути представленими в парламенті. Навіть якщо вони маленькі, у їхніх поглядах і пропозиціях є раціональне зерно", - пояснив він.

"Але навіть якщо рішення про дострокові вибори буде прийнято якимсь явочним шляхом, те для нас проблем жодних нема", - додав Рибак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
Усі новини...