Соціалісти обіцяють підтримати Огризка. Комуністи починають істерику

Четвер, 15 березня 2007, 09:13

Фракція Соцпартії підтримає кандидатуру Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ.

"Будемо підтримувати", - сказав у четвер у кулуарах парламенту член фракції СПУ Олексій Маліновський.

За його словами, це рішення ухвалено на засіданні фракції в четвер зранку.

У той же час Фракція Партії регіонів поки не приймала рішення про голосування щодо призначення Огризка, хоча в четвер провела зустріч з ним, повідомив член фракції Олександр Єфремов.

За його словами, у четвер зранку Огризко був присутній на засіданні фракції і відповів на питання депутатів. У той же час фракція не приймала рішення про підтримку або не підтримку його кандидатури.

Єфремов також повідомив, що фракція Партії регіонів буде голосувати за законопроект про внесення змін у закон про державний бюджет на 2007 рік, внесений Кабінетом міністрів.

У той же час фракція Компартії не має наміру підтримувати кандидатуру Огризка, повідомив у четвер член фракції КПУ Олександр Голуб. "Комуністи за Огризка голосувати не будуть", - сказав він.

Депутат також відзначив, що фракція комуністів вважає, що призначення Огризка главою МЗС "буде викликом Російської Федерації, поставить хрест на багатьох домовленостях із РФ".

Він також зазначив, що у випадку, якщо коаліція проголосує за Огризка, президія КПУ буде приймати рішення щодо своєї подальшої участі в коаліції.

"Президія приймала рішення про входження до коаліції, може прийняти і зворотне рішення", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування