Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Луценко знайшов у прокуратурі "обличчя, не спотворене інтелектом"

Четвер, 15 березня 2007, 09:32

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко вважає, що скандал з нібито наявністю в нього ізраїльського громадянства замовлений збоку представників Партії регіонів.

"Прокуратура посилається винятково на депутатський запит однієї дами з Партії регіонів, яка надіслала цю фальшивку, і на підставі цього сьогодні заступник Генпрокурора намагається підтвердити моє нібито громадянство", - сказав Луценко в ефірі "1+1", повідомляє Ліга.

Також, за його словами, дані звинувачення мають винятково політичний характер.

Реклама:

"У нашій країні немає нічого нового, будь-який лідер у нашій країні повинен бути спочатку названий фашистом, потім злодієм, потім євреєм, потім антисемітом, потім бандерівцем, потім антибандерівцем. Я все це вже пройшов. І мені залишається тільки одне - стати ще агентом Гондурасу", - сказав екс-міністр.

Єдина різниця, за його словами, у тому, що якщо раніше цим займалися "приватні провокатори, то тепер - посадова особа, з "не спотвореним інтелектом обличчям".

Реагуючи на прохання ведучого дотримуватися коректності, Луценко вигукнув: "Як я можу бути коректним стосовно керівника, який повинен відповідати за повноту права в Україні, а насправді цитує фальшивку, з цим обличчям, не спотвореним інтелектом, і говорить, що я - громадянин Ізраїлю!".

ВІДЕО ДНЯ

Коментуючи помилки, наявні в документі, названому як ізраїльський паспорт Луценка, він порекомендував представникам Партії регіонів "вивчити хоча б англійську, якщо вони не здатні подужати іврит".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування