Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти прив’язали Огризка до бюджету

Четвер, 15 березня 2007, 11:29

Представник соцпартії Ярослав Мендусь заявляє, що голосування за міністра закордонних справ Володимира Огризка залежатиме від широкого спектру домовленостей з президентом.

У рамках коаліції відпрацьовані достатньо ефективні механізми пошуку компромісів, і виходу на результат", - заявив депутат в ефірі каналу "Рада".

За його словами, питання про призначення Огризка розглядається в контексті "більш широких домовленостей із президентом, зокрема мова йде про внесення і голосування в залі проекту змін до бюджету".

"Обговорюється і інша низка ініціатив, які дозволяють припинити штучне нагнітання ситуації і в парламенті, і в державі. Думаю, в такому контексті буде знайдено конструктивне рішення", - зазначив Мендусь.

Як відомо, у четвер Рада перенесла голосування щодо Огризка, незважаючи на те, що в середу було досягнено домовленостей про голосування за кандидатуру міністра закордонних справ. Президент також вніс свій варіант змін до бюджету, але парламентський комітет вирішив підтримати урядовий комітет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування