Депутати Черновецького знову допомогли БЮТівцям зчинити галас

Четвер, 15 березня 2007, 12:40

Київрада не підтримала пропозицію Блоку Юлії Тимошенко щодо введення процедури аукціонів для продажу усіх київських земель, починаючи з 1 квітня.

На початку засідання лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Мелехова внесла відповідну пропозицію і депутати погодилися внести її до порядку денного.

Водночас представники Блоку Леоніда Черновецького запропонували заслухати це питання на наступному пленарному засіданні, оскільки, за їхніми словами, на даний момент воно оформлене не за регламентом, не має висновків профільних комітетів і "взагалі його в очі ніхто не бачив".

Після цього секретар Київради Олесь Довгий поставив питання на голосування, зауваживши, що погоджується з ним "по суті", однак наголосив, що воно оформлене не за регламентом.

Водночас у заяві, поширеній прес-службою БЮТ у Київраді, йдеться, що, не підтримуючи їхнє рішення, Черновецький "хоче влаштувати дерибан за закритими дверима".

"Дерибан за закритими дверима – ось мета більшості Черновецького. Вони хочуть тихцем розтягувати мільйони, а потім розповідати перед купленою пресою, про те, як вони допомагають киянам, які вони благодійники", - сказано в ній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування