Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Тимошенко ось-ось вихопить у Януковича крісло Ющенка

Четвер, 15 березня 2007, 14:26

27% громадян проголосували б за прем'єра Віктора Януковича на виборах президента, якби вони проходили в найближчу неділю.

Водночас, за лідера БЮТ Юлію Тимошенко готові проголосувати 20% опитаних, а за чинного президента Віктора Ющенка - 10%.

Про це свідчать дані опитування Українського інституту соціальних досліджень і центру "Соціальний моніторинг", повідомляють "Українські новини".

За результатами дослідження, 7% голосів одержав лідер Компартії Петро Симоненко.

При цьому лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко одержав 4% голосів, а голові Верховної Ради Олександру Морозу віддали голоси 3% респондентів.

Ще 7% опитаних проголосували б на таких виборах проти всіх кандидатів, 9% не змогли визначитися зі своїм вибором, а 6% сказали, що не братимуть участі у голосуванні.

При цьому у другому турі, якби довелося обирати між Януковичем і Тимошенко, то, згідно з опитуванням, прем’єр набрав би 39% голосів, а лідер БЮТ - 34%.

Водночас, 14% опитаних не підтримали жодного з них, 6% не змогли визначитися й 7% сказали, що не брали б участі в голосуванні.

Дослідження проводилося з 24 лютого по 3 березня. Соціологи опитали 2118 чоловік віком від 18 років. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Аналогічне дослідження у грудні 2006 року показало, що Януковича на виборах президента підтримали б 32% респондентів Українського інституту соціальних досліджень і центру "Соціальний моніторинг".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування