Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НАЗДОГНАЛА ЮЩЕНКА В АЕРОПОРТУ

Четвер, 15 березня 2007, 15:50

У четвер зранку президент Віктор Ющенко зустрівся з Юлією Тимошенко.

Це "Українській правді" підтвердив речник БЮТ Віталій Чепінога.

Як повідомляють свідки, зустріч відбулася в аеропорту Бориспіль перед відбуттям Ющенка з дводенним візитом до Данії.

Фото прес-служби президента

Прес-служба Ющенка повідомила, що він разом з Тимошенко обговорили створення "єдиної комісії з державотворення". Саме про це напередодні йшлося на зустрічі президента з прем’єром Януковичем і спікером Морозом.

"Зокрема, йшлося про можливі форми участі опозиційних сил у формуванні та діяльності такої комісії", - сказано у повідомленні.

Ющенко наголосив, що бачення опозиції про стратегічні напрямки розвитку України має бути "обов’язково враховане" у напрацюваннях комісії.

Також Ющенко і Тимошенко обговорили перспективи прийняття Верховною Радою змін до бюджету-2007 щодо збільшення розмірів мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму.

Ющенко відзначив, що темпи розвитку України за підсумками двох місяців дають усі можливості для підвищення соціальних показників.

Напередодні Тимошенко заявляла про бажання зустрітися з Ющенком. Вона назвала помилкою домовленості про порозуміння між президентом і антикризовою коаліцією.

"Мені здається, що поки я на півдня з Києва поїхала, кримінальна влада знову Віктора Андрійовича якось сплутала в планах і спробувала знову його затягнути до дороги, яка не має кінця", - сказала Тимошенко, яка у середу перебувала в Житомирі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування