Внутрішні війська обіцяють, що Янукович їх не використає

Четвер, 15 березня 2007, 17:33

Внутрішні війська закликають засоби масової інформації об'єктивно висвітлювати їхню діяльність.

Про це сказано в заяві командування Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ, текст якого мають "Українські Новини".

Відповідно до заяви, останнім часом у ЗМІ стали з'являтися необґрунтовані повідомлення про можливе використання Внутрішніх військ.

"Командування й військова рада Внутрішніх військ МВС України звертаються до представників політичних партій, рухів, громадських організацій, до представників засобів масової інформації з проханням не робити упереджених заяв щодо діяльності Внутрішніх військ МВС України, які суперечать чинному законодавству - Конституції України, Закону України "Про Внутрішні війська" й іншим нормативно-правовим документам", - сказано в заяві.

Як повідомляло агентство, міністр юстиції Олександр Лавринович вважає неприпустимою заяву депутата Верховної Ради Василя Волги (фракція Соціалістичної партії) про дії МВС у випадку указу президента про розпуск парламенту.

На початку березня Волга спрогнозував, що Рада визнає нелегітимними укази президента Віктора Ющенка у випадку, якщо той видасть указ про розпуск парламенту, й що війська МВС чинитимуть відповідно до Конституції, зберігаючи громадський спокій і конституційний порядок у країні.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування