Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці отримали ще один шанс влаштувати Раді блокаду

П'ятниця, 16 березня 2007, 12:40

Фракція БЮТ розцінює зміну керівництва парламентської комісії із розслідування розподілу коштів від повторного продажу "Криворіжсталі" як ще одну спробу тиску на опозицію.

Про це журналістам у п’ятницю заявив екс-голова комісії, член БЮТ Андрій Сенченко.

Як відомо, у п’ятницю депутати проголосували за зміну Сенченка на "регіонала" Євгена Геллера, який до того був заступником голови комісії.

"Якщо говорити по суті, це (зміна керівництва) реакція на ті заходи, які вжити комісією і мною як її головою", - сказав Сенченко.

Він підкреслив, що з першого дня роботи комісії вона намагалася "утримуватися від будь-яких емоційних оцінок", однак, за словами Сенченка, тиск на членів комісії чинився на всіх етапах її роботи.

На його думку, цей тиск чинився з боку спікера Олександра Мороза, його підлеглих в секретаріаті Верховної Ради та керівників коаліції.

"Я думаю, що це (зміна керівництва) в першу чергу підштовхне нашу силу до вимушених кроків щодо блокування роботи Верховної Ради, оскільки триває бєспрєдєл. І я думаю, що ми будемо змушені силами депутатів і законними можливостями продовжувати це розслідування всупереч злочинним діям Мороза і всієї цієї компанії", - сказав Сенченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування