Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада продовжує роздавати землю гектарами

П'ятниця, 16 березня 2007, 15:51

Київська міська рада виділила трьом компаніям 30 га землі в Подільському районі для будівництва комерційного житла.

Таке рішення Київрада ухвалила на пленарному засіданні в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, Київрада виділила трьом комерційним структурам на дисконтній основі близько 30 гектарів у Подільському районі під будівництво комерційного житла.

Вона також ухвалила рішення про відведення ТОВ "Нове місто" земельної ділянки між вулицями Новомостицькою і Заньковецькою у Подільському районі загальною площею 9,57 га для будівництва житлового комплексу з центрально-побутовою інфраструктурою.

Ще одним рішенням Київрада виділила ТОВ "Столиця" земельну ділянку площею 9,74 га між вулицями Новомостицькою і Заньковецької у Подільському районі для будівництва аналогічного житлового комплексу.

Також Київрада виділила ТОВ "Укрспецторг" земельну ділянку площею 9,98 га на вулиці Заньковецькій, 94-102 у Подільському районі для будівництва житлового комплексу.

Усі три земельні ділянки виділені за рахунок земель, які у 1998 році були передані Київрадою у постійне користування агрокомбінату "Пуща-Водиця". Ділянки вилучаються в агрокомбінату у зв'язку з його добровільною відмовою.

При цьому земельні ділянки, виділені ТОВ "Столиця" і ТОВ "Нове місто", виключаються з переліку територій зеленої зони. Ділянка, яка виділена ТОВ "Укрспецторг" переведена з категорії земель сільськогосподарського призначення в категорію земель забудови жилою і громадською забудовою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування