Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз попросив "не виражатися" словом "мать"

П'ятниця, 16 березня 2007, 16:10

Голова Верховної Ради Олександр Мороз розцінив вислів члена фракції Партії регіонів Михайла Чечетова, який порівняв лідера БЮТ Юлію Тимошенко з матір'ю Терезою як лайку та попросив "не виражатися" у стінах парламенту.

Чечетов виступав з трибуни з коментарем до попереднього звіту спеціальної парламентської комісії з питань витрати коштів, отриманих від приватизації "Криворіжсталі".

На думку депутата, всі гроші були використані "помаранчевою бандою" не за призначенням, повідомляє УНІАН.

Чечетов сам собі поставив питання: "Куди поділися 15 мільярдів народних грошей від "Криворіжсталі"?

І сам собі відповів: "Я думаю, що "помаранчева банда" використала частину коштів на вибори, які успішно провалила – є Бог на світі, справедливість перемогла. А частину коштів напевно приховала на дострокові вибори".

"Ось чому зрозуміла активність Тимошенко: "давайте дострокові вибори проводити"! І тут робить з себе матір Терезу! Так! Та напевно ж гроші від "Криворіжсталі" приховані і будуть використані на ці вибори. Але бачить, є Бог на світі, так! Знайдемо і ці гроші!", - заявив він.

Мороз дочекався закінчення цього емоційного виступу та відреагував такими словами: "Ви тут "мать" згадуєте, я прошу не виражатися на засіданнях парламенту. Будь ласка, коректно, стосовно тих, хто є, і тих, кого немає".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування