Азаров пожалівся, як його не пропустили

П'ятниця, 16 березня 2007, 16:39

Віце-прем'єр Микола Азаров заявляє про відсутність політичної волі у керівництва держорганів у боротьбі з рейдерством.

Про це Азаров заявив, відкриваючи друге засідання міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню і захопленню підприємств, повідомляє УНІАН.

"Я незадоволений, як ми розпочали роботу. Нам поки що нічого сказати", - зазначив він.

За словами Азарова, висновок про небажання керівництва держорганів протидіяти рейдерству можна зробити, проаналізувавши відповіді на запити комісії, які надійшли від Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку, МВС, СБУ і Міністерства юстиції.

Як приклад Азаров навів випадок, коли він вирішив відвідати одне із захоплених рейдерами підприємств, але представники СБУ і МВС порекомендували йому відмінити цей візит з причини його небезпечності. При цьому він не уточнив, про яке підприємство йде мова.

У зв`язку з цим Азаров доручив МВС, СБУ і прокуратурі розібратися, чому він як перший віце-прем`єр і член комісії не може відвідати це підприємство. Він також зазначив, що в майбутньому обов`язково збирається відвідати це підприємство.

Він також відзначив необхідність створення при держустановах спеціальних структурних підрозділів, до складу яких мають увійти висококласні фахівці з боротьби з рейдерскими захопленнями.

Як відомо, Кабінет міністрів 14 лютого 2007 року прийняв рішення про створення міжвідомчої комісії з питань протидії поглинанням і захопленням підприємств.

За словами голови комісії – першого віце-прем`єра Миколи Азарова, засідання комісії проходитимуть, приблизно, один раз на два тижні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...