Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче, щоб Янукович здійснив мрію Тимошенко

П'ятниця, 16 березня 2007, 19:08

Президент Віктор Ющенко звернувся до Кабінету Міністрів з пропозицією упродовж двох тижнів внести до Верховної Ради новий законопроект про державні гарантії відновлення знецінених заощаджень.

Про це заявив постійний представник Ющенка у парламенті Роман Зварич, повідомляє прес-служба президента.

На переконання Ющенка, цей документ має бути підкріплений реальними бюджетними ресурсами. Одночасно до парламенту має бути поданий проект закону про зміни до держбюджету-2007.

Як повідомив Зварич, президент упевнений, що ухвалення закону, який передбачав би реальний механізм повернення знецінених радянських вкладів громадянам, є проблемою, яка потребує невідкладного рішення.

"А тому Віктор Ющенко гарантує, що негайно введе його у дію у разі виконання всіх викладених умов", - сказано у повідомленні.

"Якщо ж уряд зволікатиме з поданням такого законопроекту до парламенту, то президент скористається своєю законодавчою ініціативою і внесе на розгляд народних депутатів власний проект закону", - підкреслив Зварич.

Він нагадав, що 16 березня депутати не змогли подолати вето на закон "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України".

За його словами, цей документ передбачав, що відшкодування знецінених радянських вкладів відбуватиметься за кошти, які не були передбачені в цьогорічному кошторисі держави, тому Ющенко цей документ і не підписав.

Як відомо, Юлія Тимошенко неодноразово закликала повернути знецінені заощадження громадянам з коштів, отриманих від повторної приватизації "Криворіжсталі".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування