Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко припускає, що міліція купила дубинки для жування

Субота, 17 березня 2007, 14:05

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко спростовує інформацію про закупівлю додаткової техніки для розгону акцій протесту.

На прес-конференції у суботу в Києві він заявив, що ця інформація, яку тепер використовують політичні опоненти, була виявлена під час ревізії в МВС щодо наявного майна і не була секретною.

"Міністерство працює і навіть не знає, де що в нього лежить. Тому всім підрозділам було дане доручення подати матеріальний план на забезпечення", - повідомив Цушко.

За його словами, в ході цієї перевірки і виявилось, що замість автобусів, які були необхідні міністерству, були закуплені 27 БТРів.

"Я не знаю, навіщо їм вони знадобилися. А тепер деякі політики ходять по парламенту і бравірують цими документами", - обурився Цушко.

"Так само я не розумію, навіщо їм знадобилася така кількість гумових дубинок. Наразі їх кількість перевищує 140% забезпечення. Це хіба що тільки замість гумки їх жувати. Те саме стосується щитів, яких зараз у міністерстві 120% забезпечення", - зазначив міністр.

"І тому я хочу сказати тим, хто бігає зараз із цими документами, що нехай би вони бігали раніше і наводили порядок в міністерстві", - додав Цушко.

Як повідомлялося, раніше про закупівлю МВС додаткової техніки заявляв екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування