Ющенко запропонував Януковичу написати закон

Субота, 17 березня 2007, 14:48

Президент Віктор Ющенко пропонує Кабінету міністрів впродовж двох тижнів внести до парламенту новий законопроект про державні гарантії відновлення знецінених заощаджень громадян.

У своєму листі до прем’єра Віктора Януковича президент підкреслив, що одночасно до Верховної Ради має бути поданий відповідний законопроект про внесення змін до закону про держбюджет на 2007 рік.

"Переконаний, що прийняття закону, який передбачав би реальний механізм повернення знецінених заощаджень наших громадян, є однією з нагальних проблем, які потребують невідкладного вирішення, і гарантую його негайне введення в дію за умови реалізації всіх викладених пропозицій", – наголосив президент.

Ющенко також підкреслив, що у разі зволікання уряду з поданням такого законопроекту, він буде внесений на розгляд парламенту в порядку законодавчої ініціативи президентом.

Президент нагадав, що Верховна Рада 16 березня 2007 року розглянула пропозиції президента до закону "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України".

"Оскільки парламентарі не подолали вето до цього закону, він вважається відхиленим", – йдеться у листі, який цитує прес-служба президента

Водночас Ющенко зауважив, що парламентська коаліція одностайно проголосувала за подолання вето президента, чим засвідчила своє прагнення розв'язати проблему компенсації знецінених заощаджень громадян.

Укр

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
Усі новини...