Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче декількох Огризків

Субота, 17 березня 2007, 15:01

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що на посаду керівника будь-якого міністерства повинно бути представлено кілька кандидатур.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам, коментуючи висування президентом кандидатури Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ.

"Бідна держава, у якій є тільки одна кандидатура на посаду міністра того чи іншого міністерства. Це не годиться. І мені здається, що повинно бути по-іншому", - вважає Мороз.

Спікер відзначив, що поки неможливо давати остаточні прогнози по призначенню Огризка на посаду глави МЗС, тому що попереду ще зустріч із президентом з цього приводу.

Він не виключив, що в ході цієї зустрічі буде досягнуте компромісне рішення. "Я не відкидаю можливість призначити міністром Володимира Огризка, але остаточно це буде відомо після понеділка", - додав Мороз.

Як відомо, Верховна Рада перенесла розгляд кандидатури Огризка на посаду глави МЗС на 20 березня. Це рішення було прийнято, незважаючи на попередні домовленості президента, прем'єр-міністра і голови Верховної Ради.

Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування