Ющенко легалізував Попкова і Плеханова?

Субота, 17 березня 2007, 15:26

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко вважає своїх заступників Сергія Попкова та Миколу Плеханова легітимно призначеними.

"Указом президента №205 від 14 березня 2007 року всі мої заступники легітимно призначені. Президент відмінив свої укази про призупинення дії постанов уряду щодо їх призначення", - повідомив Цушко на прес-конференції в суботу.

"Тому я не маю підстав вважати їх нелегітимними. Вони працюють і призначені згідно з діючим законодавством", - наголосив він.

Водночас на сайті президента у відкритому доступі цей указ відсутній.

Як відомо, у 2004 році Плеханов був причетний до розгону акцій сумських студентів, а Попков обвинувачувався багатьма політиками в готовності застосувати внутрішні війська проти Майдану.

Водночас Цушко наголосив, що всі заступники чітко виконують його накази.

За словами Цушка, він поки що жодного разу в міністерстві "не лаявся і не матюкався", але попередив, що "хороше людяне ставлення не означає слабкість".

"Тут заявляють, що заступники мені не підкоряються. Ви мало мене знаєте. Керую ситуацією та МВС я, Цушко Василь Петрович. І всі мої заступники виконують мої вказівки. Я нікому не раджу навіть задумуватися, що можна не виконати розпорядження", - підкреслив міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News