Цушко влаштує іспит заступникам через злочинців з Донецька

Субота, 17 березня 2007, 15:53

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко дав доручення керівникам чотирьох управлінь МВС розібратися з протистояннями організованих злочинних угруповань, яке йде в їх областях.

Про це він заявив на прес-конференції в суботу в Києві.

"Дане завдання створити оперативні групи по відпрацюванню Донецької, Києва, Київської та Закарпатської областей, оскільки з різних джерел іде інформація, що там знаходиться кілька організованих злочинних угруповань", - пояснив міністр.

"Ліквідація цих ОЗУ – це їх (начальників управлінь) екзамен, чи залишаться вони працювати", - наголосив він.

За словами Цушка, їх робота буде посилена внутрішніми військами, які будуть включені в патрулі.

За його словами, однією з причин цього стало вбивство трьох громадян Росії у п’ятницю на Обухівській трасі.

Водночас заступник міністра Микола Куп’янський повідомив, що о 20.50 16 березня міліція отримала повідомлення про злочин і, виїхавши до села Плюти, виявила джип, який своєю передньою частиною вперся у мікроавтобус "Соболь". В джипі виявлені сліди автоматичної зброї і три трупи.

Всі чоловіки були уродженцями Дніпропетровська і мали громадянство Росії. Один з них був причетний до рейдерської атаки на ринок "Озерка".

За словами заступника міністра, слідство не виключає версію, що вбивство пов’язане з конфліктною ситуацією навколо "Озерки" і порівнює злочин із вбивством минулого року директора ринку Воробйова.

Як відомо, протистояння навколо ринку ведеться структурами, які пов'язують з російським бізнесменом Максимом Курочкіним та Ігорем Коломойським.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування