Жванія зізнався, скільки платить за Луценка

Субота, 17 березня 2007, 16:32

Народний депутат Давид Жванія бере участь у фінансуванні акцій громадянського руху "Народна самооборона" в регіонах з політичних переконань, а не з особистої вигоди.

Про це він заявив у суботу на прес-конференції в Дніпропетровську, коментуючи заяви голови Верховної Ради Олександра Мороза про те, звідки беруться кошти на організацію зустрічей лідерів "Народної самооборони" з громадянами.

"Я політик і у мене є гроші. Мороза не запитували, скільки коштує сцена, з якої він виступав під час помаранчевої революції", - підкреслив народний депутат.

За його словами, він поділяє цілі й завдання зазначеного громадянського руху і допомагає йому розвиватися не лише матеріально, а й своїм депутатським мандатом, а також особистою участю в регіональних акціях.

Жванія зазначив, що фінансує сцену та технічне забезпечення акції "Народної самооборони" у містах. За його словами, вартість проведення однієї акції самооборони у регіоні коштує 150 тис. грн.

За словами Жванії, артисти, які виступають під час акції, не отримують гонорарів. Він також повідомив, що у регіонах акції руху "Народна самооборона" також фінансують місцеві прихильники руху.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування