Луценка закидали яйцями й мало не замінували

Субота, 17 березня 2007, 18:22

На центральній площі Дніпропетровська на мітинг громадянського руху "Народна самооборона" зібралися близько 5 тисяч осіб.

Як передає УНІАН, виступи зі сцени народних депутатів Миколи Катеринчука та Сергія Бичкова супроводжувалися свистом учасників іншого мітингу, організованого "Спілкою радянських офіцерів України" та місцевою організацією Компартії.

У цій акції беруть участь близько двох тисяч осіб, які тримають образливі плакати проти лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка.

Правопорядок на обох мітингах підтримують близько 500 міліціонерів.

Водночас, заступник начальника міського управління внутрішніх справ Володимир Підлецький повідомив агентству, що перед мітингом центральну площу Дніпропетровська перевіряла вибухово-технічна служба УМВС.

За його словами, о 15-й годині до чергової частини міліції зателефонував невідомий і повідомив, що центральну площу заміновано. Підлецький зазначив, що вибухових предметів на площі не виявлено.

Водночас, як повідомляє 5 канал, коли на сцені під час мітингу з'явився лідер "Народної самооборони", невідомі почали жбурляти на сцену яйця, одне з яких влучило в Луценка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування