Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захід скаржиться, що Янукович його саботує

Неділя, 18 березня 2007, 19:10

Уряд необґрунтовано завищив планові надходження до зведеного бюджету для західних областей, а повернення ПДВ відбувається лише для суб’єктів східних областей, де підтримку має Партія регіонів.

Про це на прес-конференції заявив заступник голови Чернівецької облдержадміністрації, заступник керівника облорганізації НСНУ Борис Баглей.

"Вже відкрито видно, що уряд фінансово саботує західні регіони", - наголосив він.

Так, за словами Баглея, "у Волинській області план виконання зведеного бюджету завищено у 2,5 рази, Львівській, Івано-Франківській областях – у 2-2,2 рази, Київській області взагалі у 4 рази збільшено податкові збори, а для Чернівецької області план надходжень до зведеного бюджету встановлено на рівні 158%, необґрунтовано завищено рівень митних платежів при зменшенні інтенсифікації митних проходжень".

Баглей зазначив, що пропорції у збільшенні надходжень та видатків не витримуються, у Києві жодних аргументів різкого збільшення плану надходжень для західних областей не наводять.

"Якщо Чернівецька область ще має надію виконати ці завищені планові показники, то Волинська, Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська область у такій ситуації не виконають бюджет", - переконаний заступник голови ОДА.

За його словами, на Буковині у роз’яснювальній роботі з виборцями "саме цей аргумент НСНУ та БЮТ використовуватимуть для переконання у необхідності дострокових парламентських виборів".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування