Ющенко в понеділок може побити рекорд невдач

Неділя, 18 березня 2007, 19:44

Керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко вважає, що запланована на понеділок зустріч президента з головою Верховної Ради, прем’єр-міністром та представниками опозиції буде невдалою.

"Це буде найбільш невдала зустріч в цьому році. По-перше, невідомо, в якому форматі вона відбуватиметься. Чи це буде зустріч коаліції з опозицією, чи опозиції з коаліцією? Чи це буде "круглий стіл", чи якась інша форма? По-друге, немає чітко сформульованої мети цієї розмови. Тому понеділкова зустріч жодного результату не принесе", - переконаний він.

Водночас директор центру прикладних досліджень "Пента" Володимир Фесенко в інтерв’ю "Газеті по-київськи" також висловив скептичне ставлення до зустрічі.

"Я скептично ставлюся до того, що ця зустріч взагалі відбудеться. Якщо розмова відбудеться, вона завершиться або нічим, або тимчасовим компромісом. Ним може бути кандидатура на посаду міністра МЗС" – зазначив Фесенко.

"Поряд із публічними домовленостями відбуваються непублічні. Адже серед наших політиків спостерігається параноїдальна недовіра один до одного. Тому чекати якогось результату від цієї зустрічі не варто", - вважає політолог.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування