Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича знають, на якому гачку тримають Ющенка і Тимошенко

Понеділок, 19 березня 2007, 07:59

Антикризова коаліція буде наполягати на тому, щоб президент Віктор Ющенко вніс іншу кандидатуру на посаду міністра закордонних справ замість Володимира Огризка.

Про це в інтерв'ю "Известиям в Украине" повідомив один із лідерів Партії регіонів Василь Кисельов.

"Ми не пішли на голосування, щоб зберегти єдність коаліції. І тепер ми будемо переконувати президента внести іншу кандидатуру на посаду міністра закордонних справ", - заявив він.

"Я впевнений, що компроміс по міністру закордонних справ буде знайдено, але не по Огризку", - додав Кисельов.

При цьому представник Партії регіонів певен, що коаліція "приречена" на компроміс із президентом, і що компроміс знайдено – "не в цьому питанні, так в інших".

Водночас, Кисельов відзначив, що закон про опозицію "не схвалений і не буде схвалений".

"Цей закон буде схвалено в рамках змін до Регламенту ВР. Юлія Тимошенко голосувала за закон про Кабмін не тому, що їй потрібен імперативний мандат чи закон про опозицію. Вона спить і бачить, як за допомогою своїх заокеанських друзів повернеться на посаду прем'єра", - заявив він.

"Але вона ще не знає, що прем'єром їй не бути ніколи", - додав Кисельов, пояснивши, що "вона – руйнівниця", що "була вже на цій посаді і нічого гарного не принесла".

Крім того, Кисельов заявив, що в нього "є документи, які свідчать про те, що вона допитувалася і проходила у справі Лазаренко".

"Вона була "на гачку" в американців. І вони її тримають і сьогодні, оскільки справа там дуже серйозна. Сьогодні вони їй показують, щоб вона особливо нікуди не лізла – і була поруч з Ющенком", - заявив він.

"У Тимошенко є величезний потенціал, але вона – людина не цього часу, вона не може реально оцінювати ситуацію і діяти відповідно їй", - відзначив також Кисельов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...