Тимошенко хоче вилікувати Ющенка

Понеділок, 19 березня 2007, 08:30

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко виступає проти переговорів президента Віктора Ющенка з прем'єром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом.

Про це вона заявила в інтерв’ю 5 каналу в неділю ввечері.

На її думку, Ющенко вкотре помиляється, коли "наївно вірить" у порядність та чесність антикризовиків.

Реклама:

"Коли я почула, що президент повертається до нового виконання Універсалу і до нового переговорного процесу з Януковичем, з Морозом, а також до нового формату якоїсь широкої коаліції, я просто подумала, що у президента гостра форма якогось політичного романтизму. Настільки гостра, що, мені здається, всім нам потрібно цю гостру форму романтизму лікувати", - заявила Тимошенко.

При цьому, за словами лідера БЮТ, "це стосується не тільки позиції президента, це стосується сьогодення і майбутнього України".

"Я думаю, що кожна людина, в тому числі і політик має право на певну долю наївності у своєму житті, такої навіть дитячої наївності, але політики на наївність мають значно менше прав ніж інший пересічний громадянин", - підкреслила вона.

ВІДЕО ДНЯ

У той же час, Тимошенко заявила, що Партія регіонів пропонує депутатам "Нашої України" та БЮТ "по кілька мільйонів доларів" за поповнення рядів антикризової коаліції, щоб зібрати 300 голосів, необхідних для конституційної більшості.

"По нашим даним, вони сьогодні ведуть глибокі переговори з Партією регіонів про створення 300 голосів для Партії регіонів в парламенті", - повідомила лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, "всі знають хто веде переговори з Партією регіонів, на яких умовах ведуть переговори з Партією регіонів і як швидко ці переговори про створення 300 голосів Януковича і його клану завершаться і це стане реальністю".

"Людям обіцяють розвиток їх бізнесу, зняття репресій проти їх бізнесу, по-друге, людям обіцяють посади і посади є аргументом для того, щоб можна було зраджувати Україну, третє - це, людям дають прямі гроші.

"І сьогодні нашим членам фракції також пропонують прямі гроші, сьогодні вже ставки підвищилися, в залежності від того, яка людина від 3 до 7 мільйонів доларів пропонують за входження в 300 голосів, які створюють абсолютну владу для клану Януковича", - наголосила вона.

При цьому Тимошенко зазначила, що поки що не знає про факти згоди взяти гроші, але зізналась, що її депутати самі приходять і розказують про такі пропозиції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News