Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін обізвав Луценка інопланетним термінатором

Понеділок, 19 березня 2007, 10:04

Мер міста Харкова Михайло Добкін звинувачує у створенні ажіотажу довкола приїзду в Харків лідера громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка губернатора Харківщини Арсена Авакова.

"Усе, що творилося на площі, творилося не із-за Луценка. Він, до речі, напевне, менше всіх винен в цій ситуації, не із-за Катеринчука і не із-за Давида Жванії, котрий приїжджав", - сказав він в інтерв'ю Радіо "Свобода".

"Усе відбувалося виключно і завдяки діям людини, яка сьогодні в Харківській області займає найвищу посаду. Я маю на увазі Арсена Борисовича Авакова, нинішнього, як він себе називає, губернатора Харківської області", - додав мер.

Реклама:

На думку Добкіна, ситуація з місцем проведення мітингу Луценка була вигідна "одній-єдиній людині, котра скористалася своїм службовим становищем, скористалася своєї дружбою (принаймні, він так заявляв) з паном Луценком".

Мер Харкова також додав, що саме він порадив Миколі Катеринчуку замість площі Свободи проводити мітинг Луценка не на площі Конституції, де він гарантував "яйця, помідори, кефір та стареньких з палицями", а на площі Соборності.

"Ліпше місце, ніж площа Соборності ви не знайдете. Там виступав президент, це місце, куди приходять представники усіх націонал-патріотичних сил. Це ваше місце. Це ваша територія", - переказав він свої слова Катеринчуку.

ВІДЕО ДНЯ

На питання, чи не жалкує він про свою відсутність у Харкові під час проведення там мітингу Луценка, Добкін відповів, що може домовлятися із Катеринчуком, хоча має з ним протилежні погляди, але ніколи не зможе домовитися з Луценком.

"Ми люди з різних планет. Подобається йому чи не подобається, але він термінатор, а я звичайна людина з крові і плоті. Тому я не збираюся домовлятися ні з Луценком, ні з ким завгодно", - додав мер.

Як відомо, у п'ятницю Луценко провів у Харкові мітинг. Його проведення було заплановане на площі Свободи, однак місцева відмовила Луценку, посилаючись на відповідну заборону міськради та суду.

Свій мітинг Луценко провів на площі Соборності, а на площі Свободи зібралися представники Партії регіонів, "зелені", комуністи, соціалісти, "Слобожанський вибір", Російський блок.

За словами Добкіна, вони провели на площі Свободи не мітинг, а пікет. Під час акції учасники розтоптали опудало Луценка, на якому було написано "Антинародний Юрік".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запустили ракети: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...