Мороз просить Медведька зайнятися "воїнами світла" Тимошенко

Понеділок, 19 березня 2007, 11:14

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про те, що спікер Олександр Мороз подав до Генпрокуратури подання з вимогою порушити кримінальну справу проти депутатів, які блокували електрощитову.

Про це Тимошенко заявила в понеділок, під час політичних консультацій на тему подолання політичної кризи в державі за участю керівників фракцій, прем’єра та спікера з президентом.

Лідер БЮТ продемонструвала копію листа президенту.

"Я принесла вам лист, де Мороз власною персоною вимагає кримінальну справу проти тих депутатів, які блокували в парламенті електрощитову", - заявила Тимошенко.

"Він (Мороз) вважає, що недостатньо жорстко поводиться з опозицією, що її терміново треба кинути до в’язниці", - наголосила вона.

Тимошенко також нагадала Морозу про те як раніше він зі своїми політичними силами також блокував адміністративні будівлі, зокрема й адміністрацію президента.

У свою чергу, Олександр Мороз пояснив, що подав цей лист, "оскільки депутати згідно із законами обрані займатися тим, що йому призначено законами і Конституцією, а там не передбачено, що вони можуть ламати електрощитові".

"Тому мій лист до Генпрокуратури є реакцією на дії депутатів", - додав спікер.

У свою чергу Тимошенко зауважила, що навіть Кучма не порушував кримінальні справи проти Мороза.

У відповідь на це Мороз звернувся до президента з проханням, щоб "Тимошенко не заважала йому виступати".

На що Тимошенко зазначила: "У вас руки чешуться до кримінальних справ". Вона знову нагадала, що СПУ теж блокувала роботу влади.

"Ми не заважали працювати президенту", - резонував їй Мороз.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування