Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці не хочуть бути "масовкою" у "фарсі" януковичів

Понеділок, 19 березня 2007, 11:41

Блок Юлії Тимошенко не повернеться до сесійної зали парламенту, доки вимоги, сформульовані у заяві опозиції, не будуть виконані.

Про це по завершенні погоджувальної ради у понеділок заявив один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

"Ми внесли пропозицію на погоджувальній раді розглянути і провети результативне голосування по законопроектах, які сформульовані як вимоги опозиції. Йдеться ухвалення закону в цілому тарифи, про заборону спекуляцій з газом для населення, пакет законопроектів про боротьбу з рейдерством і незаконним продажем землі", - сказав він.

За словами Турчинова, якщо до порядку денного будуть внесені ці питання, БЮТ повернеться до сесійної зали.

"Якщо ні – ми не бачимо, чим займатися, коли буде продовжуватися фарс, масовкою в їхніх виставах ми не будемо", - сказав він.

Водночас Турчинов зазначив, що БЮТ буде діяти "адекватно до ситуації" і більш ефективно, ніж досі.

Відповідаючи на питання, що конкретно він має на увазі, Турчинов сказав, що це буде залежати від результатів зустрічі у секретаріаті президента.

Також він додав, що "масові акції протесту" не є самоціллю опозиції. "Ми хочемо вийти на реальні рішення і припинити конфронтацію, яка нав’язується суспільству урядом і коаліцією", - сказав він.

Водночас заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов повідомив, що партія звернеться до президента з проханням замінити кандидатуру Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ.

"Ми підтримаємо будь-яку кандидатуру, тільки не Огризка", - сказав він.

Відповідаючи на репліку журналістів про те, що президент може знову внести кандидатуру Бориса Тарасюка, Кисельов сказав:

"Про тих, які вже були, мову вести не треба. Є серйозні дипломати, які можуть очолити відомство – той самий Чалий. І в самому відомстві є як мінімум три кандидатури, які президент міг би назвати".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування