Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка домовилися про чергові групу та комісію

Понеділок, 19 березня 2007, 13:51

За наслідками політичних консультацій у секретаріаті президента вирішено створити робочу групу, яка працюватиме над порушеними питаннями, а також сформувати конституційну комісію з представників різних політичних сил та органів влади.

Про це заявив президент Віктор Ющенко, підбиваючи підсумки консультацій у понеділок, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, більшість і опозиція публічно оголошують про наміри забезпечити конструктивну співпрацю і сідають за стіл переговорів довкола питань, які можна врегулювати лише взаємно.

По друге, наголосив президент, представники більшості та опозиції за участю секретаріату президента у понеділок сформують спільну робочу групу, визначать її порядок денний, умови діяльності й очікуваний результат.

Як відзначив Ющенко, серед завдань робочої групи – інвентаризація поточних законопроектів і визначення їхньої пріоритетності.

До першочергових Ющенко запропонував віднести законопроекти, що стосуються бюджетного процесу, приватизації, діяльності малого і середнього бізнесу, відшкодування ПДВ, повернення вкладів населення.

Президент запропонував керівникам фракцій організувати перше засідання робочої групи сьогодні, 19 березня, після 16.00.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко запропонувала до списку питань, над якими працюватиме група, внести голосування за кандидатуру Огризка на посаду міністра закордонних справ, проведення референдуму щодо форми державного правління та інші теми, про які зазначено у нещодавній заяві опозиції.

"Я прихильник того, що розгляд питань повинен бути конкретним", – сказав Ющенко.

За його словами, протягом п’яти днів має бути сформована єдина робоча комісія, яка працюватиме над змінами і доповненнями до Конституції.

Склад комісії Ющенко готовий затвердити в п’ятницю, 23 березня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування