Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів заприсяглася у вірності Медведьку

Понеділок, 19 березня 2007, 16:29

Партія регіонів не голосуватиме за відставку генпрокурора Олександра Медведька в разі внесення до Верховної Ради відповідного подання.

Про це заявив заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов, пише "Газета по-киевски".

"Президент не дійде до цього, щоб робити подання про звільнення Медведька. А навіть, якщо таке й станеться, то ми його не здамо. Це однозначно", - наголосив депутат.

Кисельов зауважив, що "помаранчеві ж самі його призначили, а тепер, коли він їм невигідний, то хочуть звільнити". "Не можна гратися кадрами. Перспектив у парламенті це питання не має", - переконаний він.

У свою чергу член фракції "Наша Україна" Олексій Івченко вважає, що "президент давно мав внести таке подання, адже Генпрокуратура під керівництвом Медведька тільки тим і займається, що провадить замовні кримінальні справи".

"А на справжній кримінал, яким би мала займатися ГПУ, закриваються очі. Особисто я думаю, що зміна генпрокурора нікому не зашкодить", - зазначив депутат.

"Що стосується стосунків Ющенка і Януковича - вони аж ніяк не постраждають. А навпаки - покращаться. Адже сторони повинні домовитися по головному питанню - Генпрокуратура ні на кого не працює. А стоїть виключно на сторожі закону", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування