Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" поставила ультиматум через Огризка

Вівторок, 20 березня 2007, 09:49

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко заявляє, що в разі, якщо антикризова коаліція не підтримає кандидатуру Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ, опозиція залишить залу парламенту.

Про це Кириленко заявив з трибуни парламенту у вівторок.

"Наша Україна" говорить проте, що якщо кандидатура Огризка не буде підтримана, ми полишаємо залу пленарних засідань", - заявив Кириленко.

"Ми так само не будемо брати участь у роботі парламенту, поки всі 17 вимог опозиції не будуть коаліцією визнані і взяті до роботи", - додав він.

Кириленко також заявив, що "правляча коаліція продовжує наполягати на тому, що Огризко не повинен бути обраний міністром, бо досконало володіє українською мовою, є висококласним дипломатом і справжнім українським патріотом, бо ці ознаки є підставою не підтримувати цю кандидатуру".

"Це є ревізія конституційних норм, бо лише президент здійснює керівництво зовнішньополітичної діяльності", - заявив він.

Кириленко також заявив, що правляча коаліція "відмовляється від виконання будь-яких взятих на себе вчора зобов'язань".

За його словами, робоча група, яка мала знайти шляхи виходу з парламентської кризи, домовилась лише про те, щоб створити інші робочі групи щодо законодавства про адміністрування ПДВ, про запобігання рейдерству, щодо тарифного законодавства та інше.

"По всіх інших питаннях ми не зрушили ні на крок", - заявив він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування