Провал Огризка навіяв соратнику Тимошенко спогади про крах режиму Кучми

Вівторок, 20 березня 2007, 10:19

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що чергове провальне голосування за Володимира Огризка є кроком до розпуску парламенту.

"Президент був упевнений, що сьогодні Огризко буде проголосований, а таким рішенням вони повертають на шлях до розпуску парламенту", - сказав Турчинов після невдалого голосування за кандидатуру Огризка.

"Це початок їхнього кінця", - сказав він, коментуючи позиції антикризової коаліції.

"Так само в останні дні президентства Кучми вони ламали людей. Так само застосовували репресії і так само намагалися сформувати конституційну більшість", - зазначив Турчинов.

На його думку, антикризова коаліція вибрала "шлях загострення ситуації, щоб зламати опозицію, і , використовуючи шантаж, формувати більшість у 300 голосів".

У свою чергу лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко зазначив, що опозиція після невдалого голосування продовжуватиме не приходити до сесійної зали.

"Ми продовжуватимемо відстоювати позицію фракції об’єднаної опозиції щодо бойкоту засідань ВР, крім тих питань, які стосуються наших 17 вимог", - сказав він.

Водночас голова виконкому НУ Роман Безсмертний вважає, що непідтримка кандидатури Огризка наближає дострокові вибори.

"Очевидно, що ситуація йде на загострення і розв’язувати її доведеться суспільству на дострокових виборах", - сказав Безсмертний.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування