У Тимошенко хочуть, щоб "цинізм" коаліції нарвався на "конкретні рішення"

Вівторок, 20 березня 2007, 11:10

Фракція БЮТ наполягатиме на проведенні засідання Ради національної безпеки та оборони України з питання виходу з політичної кризи.

Про це журналістам у вівторок заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що формат круглих столів з цих питань не є ефективним.

"Питання соціальної і політичної безпеки мають обговорюватися на засіданнях РНБО", - сказав Турчинов.

За його словами, саме РНБО має ухвалювати конкретні рішення щодо врегулювання політичної кризи.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи погодився президент Віктор Ющенко на проведення такого засідання РНБО, Турчинов сказав: "Принаймні заперечень ми не почули".

Він також наголосив, що антикризова коаліція вкотре демонструє, що не буде виконувати всі домовленості, досягнуті під час вчорашнього круглого столу.

За його словами, підтвердженням цього є відмова антикризової коаліції підтримати кандидатуру Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ. "Це демонстрація цинізму", - сказав Турчинов.

Відповідаючи на запитання про подальші дії "Нашої України" і БЮТ, Турчинов зауважив, що на даний час об’єднана опозиція обговорює план "здійснення більш дієвих кроків". "І ці кроки будуть уже відчутні найближчими днями", - сказав депутат.

Крім того, він висловив переконання, що президент ветуватиме всі закони, ухвалені антикризовою коаліцією за відсутності на пленарних засіданнях фракцій "Наша Україна" і БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування