Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович переманив до себе в уряд Кінаха

Вівторок, 20 березня 2007, 11:29

Верховна Рада, як очікується, у середу прийме рішення про входження члена фракції "Наша Україна", лідера ПППУ Анатолія Кінаха до уряду країни.

"Анатолій Кирилович (Кінах) дав згоду працювати разом. Це рішення буде розглянуто завтра в парламенті" - сказав прем'єр-міністр Віктор Янукович на спільному з Кінахом брифінгу.

"Загалом мені запропоновано ввійти до складу уряду", - додав Кінах, не уточнивши подробиць, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Депутат відзначив, що президія Партії промисловців і підприємців закликала всі гілки влади консолідуватися навколо національних інтересів.

Він додав, що Український союз промисловців і підприємців у вівторок уже підписав меморандум з урядом про узгодження дій.

Кінах ухилився від прямої відповіді на питання про можливий вихід членів ПППУ із фракції "Наша Україна", яка раніше оголосила про свою опозиційність до уряду.

За його словами, це буде залежати від реакції на заяви президії ПППУ. У блоці "Наша Україна" 8 представників цієї партії.

"Ми не маємо права витрачати час, прийшов час збирати каміння", - сказав Кінах.

На даний час в уряді є вакантними три посади - міністра закордонних справ і міністрів двох окремих відомств, що формуються на базі Міністерства житлово-комунального господарства.

Ініціатором такої реформи виступив віце-прем'єр Володимир Рибак. Кінах відзначив, що посада не грає для нього "визначальної ролі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування