В МЗС поки не знають, чи поїде Ющенко до Путіна в середу

Вівторок, 20 березня 2007, 11:47

У Міністерстві закордонних справ ще не знають, коли відбудеться візит президента до Москви.

Про це у вівторок на брифінгу заявив керівник прес-служби зовнішньополітичного відомства Андрій Дещиця.

Він підкреслив, що в даний час візит готується, і він буде реалізований після того, як обидві сторони будуть готові до підписання Плану дій Україна-Росія на 2007-2008 р.

Однак, за словами Дещиці, ще не відомі точні терміни проведення візиту. "Це залежить від погодженого графіка двох президентів", - сказав він, додавши при цьому, що безпосередньо цими питаннями займається протокольна служба президента.

Дещиця також не виключив, що візит може відбутися в середу, як раніше про це заявив виконуючий обов'язки глави МЗС. При цьому він ще раз підкреслив, що конкретна дата йому невідома.

"Можливо, це буде і завтра, але я не можу відповідати за службу протоколу президента України", - сказав керівник прес-служби.

У той же час керівник прес-служби секретаріату президента Лариса Мудрак розповіла "Українській правді", що робочі групи двох країн готують візит у Москві. Однак вона не змогла назвати точну дату візиту.

Нагадаємо, в понеділок в.о. глави МЗС Володимир Огризко повідомив, що зараз готується візит президента в Росію, у ході якого той зустрінеться зі своїм російським колегою - Володимиром Путіним.

Ліга,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування