Дехто в Партії регіонів боїться, що Луценко стане героєм

Вівторок, 20 березня 2007, 12:25

Депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що обшуки у Юрія Луценка можуть привести до зростання його рейтингу.

"Якщо Генпрокуратура має 100% впевненість, що знайде у нього вдома щось страшне, а не третьосортні документи, то тільки тоді можна йти на цей крок", - сказав Чорновіл журналістам.

"Якщо генпрокуратура не має доказів, що знайде щось цінне, то з мильної бульбашки, якою є Луценко, вони роблять національного героя", – зазначив він.

У свою чергу голова комітету з питань правоохоронної діяльності Микола Джига також прогнозує негативні наслідки в разі безрезультативного обшуку в Луценка.

"Наскільки мені відомо, в Луценка шукають меблі, комп’ютери, оргтехніку, яку міліції передав бізнесмен Ковальов, нагороджений Луценком двома пістолетами. Якщо в нього знайдуть ці меблі – то це буде закінчений склад злочину. Якщо ні, то це буде скандал", - сказав Джига.

У свою чергу член Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що представники правоохоронних органів можуть розраховувати на підтримку антикризової коаліції.

"Вперше і Верховний суд, і Генпрокуратура, і МВС не виконують політичні замовлення, а працюють на країну. А ті, хто працює на країну, будуть нами підтримані", - зазначив він.

Давній опонент Луценка депутат Борис Колесников відмовився коментувати історію з обшуками вдома у екс-міністра.

"Це компетенція правоохоронних органів", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування