Януковичі обіцяють переманити до себе ще 40 опозиціонерів

Вівторок, 20 березня 2007, 13:47
До травня 2007 року у Верховній Раді буде створена конституційна більшість.

Такий прогноз висловив член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в інтерв'ю журналістам у вівторок.

"1 травня в нас буде конституційна більшість", - заявив Чечетов.

Він стверджує, що на сьогоднішній день близько 40 депутатів із фракцій "Наша Україна" і БЮТ заявили про намір створити позафракційну групу.

За словами Чечетова, ці депутати під час переговорів з антикризовою коаліцією підкреслювали свою незгоду з "екстремістськими заявами, екстремістською політикою" лідерів опозиції, у тому числі лідера БЮТ, голови ради партії "Наша Україна" Віктора Балоги і керівника фракції "Наша Україна" В'ячеслава Кириленка.

Чечетов також не виключає призначення лідера Партії промисловців і підприємців України Анатолія Кінаха (фракція "Наша Україна") главою нового Міністерства регіонального розвитку і будівництва.

"Усе може бути", - відзначив Чечетов.

"У нас велика лава запасних", - сказав він, відзначивши, що в опозиційних фракціях, як у БЮТ, так і в "Нашій Україні" є професіонали, висококласні менеджери, той же Кінах".

Як повідомлялося, у лютому уряд створив Міністерство регіонального розвитку і будівництва, а також Міністерство з питань житлово-комунального господарства на базі Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства.

Кандидатури на посади глав нових міністерств поки не вносилися.

Верховна Рада України, як очікується, у середу прийме рішення про входження Кінаха в уряд країни.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...