Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ПРИБУВ НА ДОПИТ

Вівторок, 20 березня 2007, 15:02

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прибув на допит до головного слідчого управління Генпрокуратури.

Перед входом до приміщення він повідомив, що "написав зауваження щодо порушення своїх прав" в зв'язку з тим, що до нього не допустили адвокатів, а також не була пред'явлена постанова про порушення кримінальної справи і "власне воза поставили перед кобилою".

"Бо спочатку треба показувати постанову, а потім вже приходити зі слідчими діями, в тому числі і з обшуком", - заявив Луценко.

Він також додав, що у нього вилучили кілька документів, закордонний паспорт, медичну книжку і службовий нагородний пістолет.

На думку Луценка, головною метою обшуку було "нанести технологічний удар рідним і отримати гарантовану можливість вручити повістку".

Лідер "Народної самооборони" вважає, що подібні дії спрямовані проти нього є "однією з відзнак тоталітаризму, який повністю заливає Україну".

"Закриття телепрограм, перекуповування депутатів, наступ на лідера опозиції, підкидування вибухівки, вилучення газет з кіосків – все це звична практика тих, хто нічому не навчився", - додав він.

Станом на 15.55 під головним слідчим управлінням ГПУ з пікетом зібралося близько 20 осіб. Вони тримають у руках червоні гвоздики і прапори "Народної самооборони" та громадської організації "Антикримінальний вибір", якою керує брат Луценка Сергій.

Активісти використовують сирени, гучномовці, звучать заклики: "Юра, ми з тобою!" та "Міліція з народом".

Як відомо, у вівторок з шостої години ранку у помешканні Луценка проводився обшук, під час якого було вилучено документи, гроші та пістолет.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...