Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз готовий "витурити" себе і Януковича з влади заради Кінаха

Вівторок, 20 березня 2007, 15:06

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що Партія промисловців і підприємців повинна бути при владі.

Про це він заявив, виступаючи на урочистих зборах із приводу 15-річчя Українського союзу промисловців і підприємців у вівторок, повідомляє Ліга.

При цьому Мороз підкреслив, що УСПП має стати альтернативою уряду.

"Представники вашої громадської організації, мабуть, повинні бути альтернативою блокові уряду в цілому, розробляти відповідні проекти законів, пропозиції щодо дій уряду - з одного боку... а з іншого боку, ви повинні бути представлені у владі, щоб її здійснювати і забезпечити інтереси УСПП", - відзначив спікер.

"А друге – з політичної точки зору – партія промисловців і підприємців України, ваша партія, не повинна бути в опозиції до діючого уряду, вона повинна бути при владі, навіть якщо необхідно з влади для цього соціалістів або регіони витурити, та інше, але ви повинні бути при владі", - підкреслив Мороз.

Спікер закликав учасників зборів, головним чином, представників УСПП, подумати, що можна зробити в цьому напрямку.

Як відомо, прем'єр Віктор Янукович у вівторок запропонував лідеру Партії промисловців і підприємців Анатолію Кінаху разом працювати в уряді.

Він підкреслив, що Кабмін серйозно приступає до економічних реформ, а такими питаннями повинні займатися люди, у яких є відповідний досвід.

"Анатолій Кирилович (Кінах) займав активну позицію в розвитку нашої країни багато років. Я знаю його як людину відповідальну, досвідчену, здатну займатися цим напрямком", - сказав Янукович.

У той же час посада, яку пропонують Кінаху, ще не визначена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування