Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко побажав Луценку триматися

Вівторок, 20 березня 2007, 17:34

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко заявляє, що слідчі Генпрокуратури пред’явили йому постанову про порушення кримінальної справи лише під час допиту.

"Вони зробили те, що мали зробити о 6.30 ранку і, власне, пред’явили постанову про порушення кримінальної справи і притягнення мене в якості підозрюваного", - сказав Луценко після виходу з Генпрокуратури, відповідаючи на питання, про що йшлося під час допиту.

Також, за словами Луценка, протягом допиту слідчі "нарешті дізналися про те", що він працював радником президента і міністром внутрішніх справ.

Він нагадав, що звинувачення стосуються зловживань службовими обов’язками і поводженням із вогнепальною зброєю.

На питання, чи все ж таки він видавав нагородні пістолети, Луценко сказав, що поводився так само, як і його попередники, і як поводитимуться його наступники.

На запитання, чи пред’являли йому звинувачення щодо подвійного громадянства, він відповів, що таких звинувачень не було, попри те, що він під час обшуку продемонстрував правоохоронцям довідку з ізраїльського посольства щодо відсутності в нього громадянства цієї країни.

"Але їх це абсолютно не цікавило, так само як їх і не цікавили ретельні пошуки в квартирі чогось подібного. Їх цікавило, як мене притягнути сюди і взяти в мене підписку про невиїзд. Усе решта їх абсолютно не обходило, навіть обшук вівся похапцем", - сказав він.

Луценко також повідомив, що під час обшуку вранці йому дзвонив президент Віктор Ющенко.

"Він зранку дзвонив мені додому під час обшуку, запитав, як це відбувається, чи є порушення, я розказав йому. Також президент сказав: "Тримайся". Я йому подякував за увагу, але наголосив, що я здатний самостійно відстоювати свої права", - розповів Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування