Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович може звільнити низку губернаторів

Середа, 21 березня 2007, 10:21

Кабінет міністрів може рекомендувати відправити у відставку глав декількох держобладміністрацій.

Про це повідомило УНІАН джерело в уряді.

Звільнення може відбутися за результатами наради, що вранці у середу проводить віце-прем'єр-міністр із питань ПЕК Андрій Клюєв і яке присвячене критичній ситуації з розрахунками за спожитий з початку року природний газ.

Зокрема, за його словами, на нараді буде обговорюватися питання підвищення дисципліни розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ).

Для участі в нараді запрошені керівники регіонів, які накопичили найбільші борги за спожитий газ, зокрема, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської, Закарпатської, Херсонської областей.

За словами джерела, в уряді усвідомлюють, що рівень заборгованості за газ з початку року є критичним і загрожує зриву графіків оплати за його імпорт.

"Уряд має намір поставити перед губернаторами найбільш "проблемних" областей питання про персональну відповідальність за рівень розрахунків", – додав він.

Попередня нарада з питань розрахунків за спожитий газ під головуванням віце-прем'єра Клюєва відбулося 24 лютого.

За словами співрозмовника, рішення, ухвалені на попередній нараді і спрямовані на жорсткість платіжної дисципліни, не виконуються.

Джерело не виключило, що за результатами сьогоднішньої наради можуть відбутися відставки низки губернаторів, а питання про їх відповідальність буде розглянуте на сьогоднішньому засіданні уряду.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування